Gå til innholdet
Meny & søk
Logg inn

Ofte stilte spørsmål

Vi har bare en konto på skolen, er det tilstrekkelig?

Ja, du distribuerer skolens konto til de som trenger den. Det fungerer helt fint inntil portalen blir klargjort for FEIDE.

Hvordan laster jeg ned et læringsopplegg?

Når du er logget på portalen har du tilgang til læringsopplegg og abonnementene du har kjøpt. Trykk på ønsket læringsopplegg og velg nedlastingsknappen (som på bildet). En iPad må snus på høykant for å få bedre plass under læringsoppleg
get. Når PDF filen er lastet i nettleseren kan du eksportere:                             

Hvordan laster jeg ned .band fil til GarageBand?

Når du trykker på lenke til .band filvedlegget kommer du til Google Drive. Velg last ned og trykk på Mer…. (se bilde)  NB: Dette krever iOS 12 på lærerens iPad. Når GarageBand prosjektet er overført til lærerens iPad kan lærer dele videre med Klasserom appen (airdrop gruppe) eller med Showbie.

 

 

 

 

 

 

 

Kan jeg søke etter læringsopplegg på fag?

Ja, du kan bruke søkefunksjonen i menyen, eller du kan bruke tagge-skyen nederst på siden.

Er det lavere pris på kommuneavtale?

Ja, en kommuneavtale gir mye lavere pris pr skole. I tillegg får skoler på kommuneavtale fri bruk av hele portalen, inkl alle abonnement og alle pakker. Ta kontakt med jan(@)kreasjon.net for informasjon om kommuneavtale.

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2018