Gå til innholdet
Meny & søk
Logg inn

Ofte stilte spørsmål

Vi har bare en konto på skolen, er det tilstrekkelig?

Ja, du distribuerer skolens konto til de som trenger den. Det fungerer helt fint inntil portalen blir klargjort for FEIDE.

Hvordan laster jeg ned et læringsopplegg?

Når du er logget på portalen har du tilgang til læringsopplegg og abonnementene du har kjøpt. Trykk på ønsket læringsopplegg og velg nedlastingsknappen (som på bildet). En iPad må snus på høykant for å få bedre plass.

 

 

 

 

 

 

Hvordan laster jeg ned .band fil til GarageBand?

Når du trykker på lenke til .band filvedlegget kommer du til Google Drive. Velg last ned og trykk på Mer…. (se bilde)  NB: Dette krever iOS 12 på lærerens iPad. Når GarageBand prosjektet er overført til lærerens iPad kan lærer dele videre med Klasserom appen (airdrop gruppe) eller med Showbie.

 

 

 

 

 

 

 

Kan jeg søke etter læringsopplegg på fag?

Ja, du kan bruke søkefunksjonen i menyen, eller du kan bruke tagge-skyen nederst på siden.

Er det lavere pris på kommuneavtale?

Ja, en kommuneavtale gir lavere pris pr skole. Ta kontakt med jan(@)kreasjon.net for informasjon om kommuneavtale.

Hvordan fornyer jeg abonnementet for min skole?

Logg deg inn og gå til «Min side» oppe i høyre hjørne. Trykk på abonnement og velg «Vis abonnement». Du fornyer abonnementet ved å trykke på «Resubscribe».

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2018