Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Omvendt undervisning med Whyzo.

Mange har nytte av å bruke temabaserte læringsopplegg fra Whyzo sammen med omvendt undervisning. Steinar og Martin viser hvordan de jobber med et undervisningsopplegg på en måte som gir mange gode tips til lærere. Elevene utforsker og skaper på hver sitt nivå. Denne videoen er den første i en føljetong for Whyzo sine brukere.

Vinklingen er å drive omvendt undervisning med temabasert undervisningsopplegg. De beskriver oppleggets struktur og de har med noen hovedaktiviteter. God bruk av åpne og rike oppgaver underveis, bidrar til at elevene jobber på sitt nivå (TPO). Metodikken du møter her er samme metodikk som benyttes i alle oppleggene på Whyzo. Åpne og rike oppgaver med mye utforsking og skaping.

Steinar og Martin planlegger en pakke på 4-5 filmer, filmene er laget i samarbeid med Kreasjon. Etter denne første filmen kommer disse:

Elevene jobber med geometri og geografi:

Vil du ha tilgang til opplegget Steinar og Martin viser frem? Whyzo gir deg tilgang til dette og 150 andre læringsopplegg helt gratis.

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring