Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Samarbeid med Spillpedagogene

Tobias og Aleksander fra Spillpedagogene har laget fem læringsopplegg knyttet til The Sims 4 for oss på Whyzo. Vi var spent på om Spillpedagogene kunne gjøre en serie innenfor folkehelse og livsmestring som er like musikalsk som mange av deres tidligere arbeider, og gutta innfridde våre forventninger. Ettersom de jobber til daglig i videregående skole måtte vi bli enige om en tilpasning som passer for 5-10. trinn, og her har folkene i Kreasjon bidratt slik at den endelige utformingen gir rike læringsopplevelser for nettopp 5-10. trinn.

Serien med læringsopplegg er inndelt slik:

Oppleggene passer fint for tverrfaglige prosjekter på mellom- og ungdomstrinnet.

Samarbeidet ga mersmak og vi vil forhåpentlig se mer til Spillpedagogene på Whyzo framover. Du finner alle oppleggene under abonnementet Læring basert på spill. Whyzo har flere innovative opplegg på gang innenfor Læring basert på spill, vi kan røpe at vi er i gang med Minecraft. Det kommer mer!

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring