Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Whyzo er født

Etter uker og måneder med planlegging, arbeid og atter arbeid, skaping, foredling og ferdigstilling, er endelig Whyzo en realitet. Det som startet som et spørsmål fra en rektor, og som etter de første skarve forsøkene syntes som en uendelighet,  har nå blitt til et produkt med et mangfold jeg for 4 mnd siden bare drømte om. Fra vi fikk opp den første modellen med tema Bondegården, til alle de 50 ferdige oppleggene vi sitter på nå,  har det gått bare 4 mnd.

Veien derfra har gått fort og vi rigget våre medarbeider for fullt fra uke 45 under vårt internseminar. Teams ble satt opp med produksjonslinje i OneNote. Veilederne skrev så «blekket sprutet». Mediebyrået 07 ble kontaktet for å hjelpe oss med teknisk løsning og design på selve portalen. 07 folkene har vært flotte å jobbe med. Læringsoppleggene måtte vi lage selv fra begynnelse til slutt.

Arild Sæther ble kontaktet for å hjelpe oss med logo og maskot. Fra første stund har alle vist engasjement og ivret etter å levere sitt beste. Mange som har bistått uttrykker at dette er en hjertesak, – å bidra til en bedre skolehverdag for elevene. At elevene får være mer utforskende og skapende, at de får bruke seg selv mer i oppgaveløsningen.

Midt i dette kom beskjeden om at den norske tjenesten Creaza har vunnet pris for beste internasjonale digitale læremiddel på BETT konferansen i London. Fantastisk inspirerende å vite at det er mulig å nå langt fra lille Norge med hardt arbeid over lang tid. Vi har nettopp startet, men allikevel så fantastisk inspirerende.

Akkurat nå skal jeg  nyte at vi har kommet så langt som å føde Whyzo barnet. Nå feirer vi den gode følelsen av å virkeliggjøre en drøm.

For en deilig start vi har fått!

Hilsen

Jan Gamre
Daglig leder

Whyzo er skapt av:

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring