Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Matematikk 1-7

Vi er stolte av å tilby en stor samling med gode matematikkopplegg for 1-7. trinn. I alle våre opplegg må elevene arbeide med matematisk språk og forståelse. Lærerne får gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Elevenes nysgjerrighet er i sentrum slik at de kan skape, utforske og være kreative. I mange av oppleggene er det også bakt inn tverrfaglighet. Akkurat nå er det 18 stk læringsopplegg tilgjengelig innenfor bla disse temaene:

Det er nå over 50 skoler som har kjøpt superabonnement på Whyzo. Senest ut er Rana kommune som har gjort en kommuneavtale for alle sine skoler.

Det er særlig Matematikk 1-7 som er populært når skolene tar i bruk Whyzo, men det er også mange av de øvrige 120 stk læringsoppleggene som er populære. Bl.a de nye oppleggene for GarageBand i musikkfaget.

Whyzo er tilrettelagt for både Windows- og iPadbrukere for 3-10 trinn, mens 1-2. trinn er laget kun for iPad. Du får gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner.

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring