Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Musikk

Vi er stolte av å tilby en samling med gode læringsopplegg i musikk. Elevene komponerer, gjør lydopptak og gjør aktiviteter med samspill i ulike former. Lærerne får lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Det følger også med påbegynte GarageBandprosjekter til mange av oppleggene som deles med elevene.

Elevenes nysgjerrighet er i sentrum slik at de kan skape, utforske og være kreative. I noen av oppleggene er det også bakt inn tverrfaglighet. Vi jobber bla med disse temaene:

Det er nå over 50 skoler som har kjøpt superabonnement på Whyzo. Senest ut er Rana kommune som har gjort en kommuneavtale for alle sine skoler.

Det er særlig Matematikk 1-7 som er populært når skolene tar i bruk Whyzo, men det er også mange av de øvrige 120 stk læringsoppleggene som er populære. Vi er stolte av de nye oppleggene for GarageBand i musikkfaget. Vi brenner for å løfte også de praktisk estetiske fagene med digitale verktøy. Vi er allerede i gang med flere læringsopplegg som blir lagt ut gjennom neste semester.

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring