Gå til innholdet
Søk
Meny & søk
Logg inn

Whyzo bidrar i UDIR sin nye kompetansepakke

UDIR har nettopp lansert den nye kompetansepakken «Digital undervisning – hjemme og på skolen». To opplegg fra Whyzo benyttes som utgangspunkt for praktiske eksempler i evaluering og selvobservasjon, «Hvor tar pengene veien» og «Vi rydder i naturen». Begge disse oppleggene setter elevsentrert læring i fokus, med mye skapende og utforskende elevaktiviteter slik vi er glad i. Vi er strålende fornøyd med at disse oppleggene får tjene som eksempler hos UDIR.

Selv om matteopplegget er beskrevet for 5-7. trinn passer det helt perfekt også på ungdomstrinnet med små tilpasninger. Vi innrømmer gladelig at vi har hentet inspirasjon fra det populære TV-programmet, «I lomma Silje«. Tavlen med 1000-lapper er enkel å få til digitalt for elevene, de får god trening i det å jobbe med temaet personlig økonomi, lage oversikter og budsjetter, samtidig som alt de gjør blir visuelt og forståelig for dem. Personlig økonomi inngår i det tverrfaglige temaet livsmestring.

Hvor tar pengene veien, – et opplegg som henter inspirasjon fra TV-programmet «I lomma på Silje»

Vi rydder i naturen er et opplegg for småtrinnet som passer flott inn i det tverrfaglige temaet bærekraft. Benytt anledningen til å se på øvrige opplegg vi har laget innenfor dette feltet. Vi håper flere småtrinnslærere får øynene opp for dette læringsopplegget.

Vi rydder i naturen, et opplegg for småtrinnet.

Vi takker for tilliten og bistår gjerne med mer i andre kompetansepakker i tiden som kommer. Whyzo har kikket på den nye kompetansepakken og kan varmt anbefale den. UDIR har truffet spikeren på hodet på form og innhold i denne pakken. Whyzo benytter anledningen til å gratulere hele skolenorge med en ny og strålende god kompetansepakke.

Her finner du den nye kompetansepakken:

Hva er Whyzo?

Med Whyzo får lærerne gode lærerveiledninger med utfyllende beskrivelser, ressurser og illustrasjoner. Gjennom skaping og utforsking gjør elevene individuelle læringsreiser. Whyzo er et praksisstøttende læremiddel laget av:

Følg oss idag!

© Whyzo 2020 | Personvernerklæring